Compania de asigurari Aviva Grup Romania vrea sa recruteze pana la finalul anului inca 300 de consilieri financiari in vederea extinderii fortei de vanzari.

Astfel, compania a dat startul luna trecuta unei ample campanii de recrutare desfasurate la nivel national.

“Prin aceasta actiune intensa de recrutare, obiectivul nostru principal este extinderea fortei de vanzari, vizand recrutarea a 300 de consilieri financiari pana la finalul acestui an. Intreaga campanie reprezinta o importanta investitie in viitor – toti cei recrutati vor beneficia de un program extins de training care ii va ajuta sa isi dezvolte abilitatile financiare si de management, dar si sa se testeze ca profesionisti intr-un mediu international de afaceri” a declarat Shah Rouf (foto), CEO Aviva Romania.

Avand ca tema a seminariilor de recrutare “Planul tau de rezerva”, prima etapa a campaniei s-a desfasurat in sapte mari orase ale tarii – Cluj, Timisoara, Oradea, Constanta, Bucuresti, Brasov si Iasi - cu o medie a participarii de 70-80 de persoane pentru fiecare oras.

In cadrul acestor evenimente, specialistii companiei de asigurari au explicat participantilor care sunt avantajele unei cariere pe termen lung in industria asigurarilor de viata si care este traseul pe care un consultant financiar trebuie sa-l parcurga.

Totodata, participantii care au corespuns profilului descris in cadrul seminarului au avut posibilitatea directa sa se inscrie intr-un curs pregatitor pentru viitoarea lor cariera in domeniul financiar.

,„Ne bucuram ca peste 30% din participanti si-au manifestat interesul de a-si dezvolta o cariera in domeniu, alaturi de o companie cu traditie. Intr-o perioada dificila din punct de vedere economic, cand foarte multi oameni raman fara un loc de munca si fara posibilitatea de a-si plati cheltuielile zilnice, Aviva ofera posibilitati de castig nelimitate, dar in concordanta cu efortul depus”, a declarat, cu privire la acest proces de recrutare, Alexandru Leondari, deputy CEO & distribution director.

In cea de-a doua etapa a campaniei, asiguratorul isi propune sa implementeze noi strategii de recrutare in cinci orase pilot, cu public-tinta specific, urmand ca ulterior actiunea sa acopere toate regiunile tarii.

Aviva este cel mai vechi grup de asigurari din lume si cel mai mare din Marea Britanie, cu o istorie datand din 1696. Astazi, Grupul Aviva are 54.000 angajati si 50 milioane de clienti in 28 de tari din intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri