Romanian International Bank a redus dobanzile fixe si variabile platite pentru depozitele la termen constituite in lei, euro si dolari, atat in cazul populatiei, cat si al companiilor, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Dobanzile variabile pentru plasamentele in lei au fost reduse cu pana la 0,5%, iar cele fixe s-au micsorat cu pana la 1%.

Pentru depozitele in euro, RIB ofera, in prezent, o dobanda variabila mai mica cu pana la 0,5% sau una fixa cu pana la 0,75% mai scazuta decat pana acum. In cazul depozitelor in dolari dovanda variabila a fost taiata cu pana la 0,2%, iar cea fixa cu cel mult 0,6%.

Suma minima pentru constituirea unui depozit la termen la Romanian International Bank este de 300 lei, 300 euro sau 300 de dolari in cazul persoanelor fizice.

Chiar si dupa aceasta reducere, RIB continua sa ofere dobanzi de top la plasamentele la o luna, de 10,65% pe an la lei, 4,35% pentru depozitele in euro si 3,1% pe an pentru cele in dolari.

Romanian International Bank activeaza pe piata din 1998 si opereaza, in acest moment, prin 34 de unitati bancare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri