BRD Finance a redus dobanda la cardurile de credit in moneda nationala cu 0,42 puncte procentuale pentru a veni in sprijinul posesorilor de carduri si al partenerilor comerciali.
Astfel, filiala a BRD-Groupe Société Générale specializata in acordarea creditelor la locul de vanzare percepe acum dobanzi lunare ce se situeaza intre 2,1 si 2,2% si sunt aplicate tranzactiilor realizate cu cardul in afara perioadei de gratie, atat in tara, cat si in strainatate, pentru plati la comercianti sau retrageri de numerar de la bancomat.

Potentialii clienti pot obtine un card de credit de la BRD Finance de la oricare dintre magazinele partenere, in cel mult 10 minute. De asemenea, ei pot realiza o prima cumparatura din limita de credit acordata in momentul solicitarii cardului. Ulterior, cardul personalizat le este transmis clientilor acasa, in maximum doua saptamani.

Perioada de gratie la cardurile de credit in lei emise de BRD Finance sub sigla MasterCard este de 47 de zile. BRD Finance detine cel mai important portofoliu de carduri de credit co-branded MasterCard, numarand 11 carduri emise in parteneriat cu firme de retail renumite pe piata romaneasca.

BRD Finance, filiala de credite de consum a BRD-SocGen, a inregistrat, in 2008, o crestere cu 21% a soldului creditelor, ajungand la un volum de 575 milioane lei al imprumuturilor acordate in magazine si finantari de 162 milioane lei prin carduri revolving.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Coronavirus| Ce spun băncile despre amânarea ratelor cu 9 luni
Setari Cookie-uri