MKB Romexterra Bank plateste, incepand de luni, dobanzi fixe la depozitele la termen in lei pentru populatie mai mici cu pana la un punct procentual, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
La plasamentele in lei constituite de populatie cu scadenta la o luna banca a redus dobanda cu un punct procentual, pana la 10% pe an. Pentru depozitele in moneda nationala la termen de 3 luni, dobanda a fost redusa cu 0,75 puncte procentuale, iar de luni aceasta va fi 10,25% pe an.

In cazul depozitelor cu scadenta la 6 luni dobanda platita de banca a fost redusa cu 0,25 puncte procentuale, la 10,25%, devenind egala cu cea aferenta plasamentelor la termen de 9 luni sau un an.

In plus, MKB Romexterra Bank are valabila, pana la 30 septembrie 2009, o promotie prin care plateste o dobanda fixa de 11,11% pentru depozitele in lei constituite de populatie pe o perioada de 111 zile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri