OTP Bank Romania, subsidiara locala a grupului ungar OTP, continua sa isi extinda reteaua teritoriala, in ciuda turbulentelor ce au afectat sectorul financiar bancar atat pe plan international, cat si local.

OTP Bank Romania a inaugurat unitatea bancara cu numarul 106, situata in orasul Covasna, dupa ce pana in acest moment, institutia bancara era prezenta in judetul Covasna doar prin sucursala din municipiul resedinta de judet, Sfantu Gheorghe.

„Am asistat cu totii, in 2009, la momente mai putin placute, efectele crizei globale resimtindu-se in toate segmentele de activitate. Cu toate acestea, noi continuam procesul de consolidare, iar deschiderea noii unitati OTP Bank Romania in Covasna este o dovada a acestui lucru”, a declarat László Diósi (foto), directorul general al OTP Bank Romania.

In al doilea trimestru din 2009, subsidiara locala a OTP a realizat un profit de 1,311 miliarde forinti (4,59 mil. euro), reusind sa acopere si pierderile de 725 milioane forinti (2,46 mil.euro) din primul trimestru al anului curent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Laszlo Diosi, OTP Bank Romania, inlocuit dupa 11 ani in functia de CEO