EximBank a lansat creditul pentru achitarea restantelor fiscale astfel incat intreprinzatorii sa poata accesa fonduri cu care sa isi achite taxele si impozitele restante.
Creditul se acorda pe termen scurt, maxim un an, si poate acoperi 100% din necesarul de finantare al unei societati. Pentru acordarea creditului vor fi luate in calcul performantele financiare istorice, previziunile financiare pentru intrega perioada de derulare a creditului, precum si garantiile oferite de companie.

Acest credit face parte din gama de produse oferite de EximBank in cont propriu si nu in numele si contul statului.

Pentru acest credit poate aplica orice companie care inregistreaza restanţe la bugetul consolidat al statului si care nu figureaza cu credite restante in baza de date a Centralei Riscurilor Bancare.

Societatile care vor accesa acest credit beneficiaza si de reducerea cu 50% a comisionului de acordare, ca parte a masurilor de sprijin anticriza cu caracter temporar adoptate de EximBank.

Managementul bancii se asteapta ca acest credit sa genereze efecte pozitive pentru cele doua parti in conditiile in care, pe de o parte firmele sunt sprijinite sa-si achite obligatiile fiscale, iar, pe de alta parte banca poate contribui la cresterea incasarilor bugetare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Vladescu a primit inapoi lingourile si banii depusi cautiune
Setari Cookie-uri