Grupul Raiffeisen avea la jumatatea acestui an o retea de 562 de unitati bancare si 6.612 angajati in Romania si Republica Moldova. La nivel de grup, Raiffeisen International are 3.167 unitati si 59.711 de angajati la jumatatea acestui an.

De asemenea, Raiffeisen mentioneaza ca dintre pietele pe care opereaza, cea mai mare depreciere a unei monede a fost inregistrata de rubla bielorusa, care a pierdut 29% din valoare, iar pe urmatoarele locuri s-au clasat zlotul polonez (-7%), rubla ruseasca (-6%) si leul romanesc (-5%).

Raiffeisen mai mentioneaza Romania, alaturi de Croatia, ca fiind una dintre tarile in care s-a inregistrat o crestere importanta a provizionelor pentru creditele acordate persoanelor fizice.

Raiffeisen Bank Romania a inregistrat un profit net de 52,6 milioane euro pentru primul semestru din 2009, in declin cu 28,9% fata de perioada similara a anului trecut.

In primul semestru al anului trecut, Raiffeisen Bank a obtinut un profit net de 74 de milioane de euro, cu 57% mai mare fata de castigul din primele sase luni ale anului 2007.