Banca Romaneasca a ajustat ratele de dobanda aferente Contului Flexibil (cont curent de economii) in lei, euro si dolari, depozitelor la termen in lei si euro si depozitelor oferite in conditii speciale, in sensul diminuarii acestora in concordanta cu evolutiile si perspectivele pietei.
Astfel, noile dobanzi anuale aferente Contului Flexibil ajung pana la 9,50% la lei, 3,50% la euro si 2,00% la dolari.

Depozitele la termen cu plata la scadenta, vor fi remunerate de Banca Romaneasca cu o dobanda anuala fixa de pana la 10,75%, la lei, si respectiv maximum 4,25%, la euro, in functie de scadenta si conditiile plasamentului. Sumele economisite in dolari primesc o dobanda anuala de pana la 3%, in functie de maturitate, in timp ce pentru cele in lire sterline si franci elvetieni, dobanda este de pana la 3%, respectiv 1,50%.

De asemenea, au fost ajustate si valorile de dobanda valabile pentru depozitele la termen in lei si euro cu plata lunara. In acest caz, cea mai mare rata de dobanda este de 9,25%, la lei si 3,25%, la euro, ambele valori fiind valabile pentru depozitele cu o maturitate de 90 de zile.

Noile valori aferente depozitului cu plata la scadenţa sunt valabile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, in timp ce depozitul la termen cu plata lunara se oferă doar persoanelor fizice, suma minima necesara pentru constituirea depozitului fiind de 1.500 de lei sau 500 euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
TBI Bank: Creditarea online a explodat după startul pandemiei
Setari Cookie-uri