Raiffeisen Bank a lansat primul card de credit cu cip multifunctional de pe piata bancara, urmand ca toate cardurile de credit nou emise sa fie bazate pe noua tehnologie cu cip si sa poata fi utilizate la autentificarea si autorizarea tranzactiilor electronice, prin Raiffeisen Online.

De asemenea, utilizatorii serviciului Raiffeisen Online vor primi dispozitivul de autentificare (cititorul de card) si cardul cu cip.

“Strategia Raiffeisen Bank include accesul clientilor la toate platformele bancii printr-un instrument unic, in conditii de securitate de ultima generatie. Cardul cu cip permite adaugarea, in timp, a unor noi functionalitati. Astazi facem un prim pas prin unificarea accesului la Internet banking cu accesul la tranzactiile pe canale specifice cardului de credit”, a declarat Razvan Munteanu (foto), vicepresedintele diviziei de retail din cadrul Raiffeisen Bank.

Cardurile de credit si de debit Raiffeisen Bank vor fi treptat inlocuite cu carduri cu cip, considerate a fi de ultima generatie din punct de vedere al securitatii tranzactiilor, dar si din punctul de vedere al functionalitatilor care pot fi adaugate.

Raiffeisen Bank detinea la mijlocul acestui an un portofiu activ de 326.000 carduri de credit. Din numarul total de clienti ce au un card de credit peste 70% sunt utilizatori activi, iar volumul liniilor de credit acordate pe carduri de banca este de 900 milioane lei. In plus, valoarea tranzactiilor realizate in semestrul intai din 2009 a ajuns la 380 milioane lei, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri