ProCredit Bank a lansat de la 1 septembrie doua pachete financiare dedicate salariatilor si pensionarilor care vor sa acceseze produse si servicii ale bancii la costuri mai reduse, a anuntat compania.
Pachetele ProClasic si ProClasic Plus ofera beneficiarilor acces la cont curent, card de debit Visa Electron, plan de economisire si call center (inclusiv serviciul de Internet Banking, in cazul pachetului Plus), cu un cost de 3 lei/luna, respectiv 5 lei/luna in cazul pachetului Plus.

Pachetele ProPensionari si ProPensionari Plus ofera beneficiarilor acces la cont curent, card de debit Maestro, plan de economisire si call center (inclusiv serviciul de Internet Banking, in cazul pachetului Plus), cu un cost de 1 leu/luna, respectiv 3 lei/luna in cazul pachetului Plus.

ProCredit Bank a anuntat comision de 0% pentru deschiderea unui cont curent, incasari in cont, emiterea si administrarea cardului, retragerea de numerar de la ATM-urile ProCredit Bank si pentru platile cu cardul la comerciantii din Romania si din strainatate, precum si la activarea si administrarea serviciului de internet banking.

Banca a mai precizat ca salariatii beneficiaza si de facilitatea de descoperit de cont cu dobanda avantajoasa, precum si de venituri suplimentare din dobanda in trepte oferita in functie de suma disponibila in contul curent.

Astfel, pentru sume de pana in 1.000 lei, dobanda este de 1% pe an si poate ajunge pana la 6,75% pe an in cazul sumelor mai mari de 4.000 lei.

Pensionarii beneficiaza de un plus de 0,3% la dobanda standard pentru depozitele in lei.

Serviciul call center ofera posibilitatea verificarii situatiei conturilor si a tranzactiilor efectuate, fara necesitatea prezentarii la banca, prin intermediul unei parole personalizate.

ProCredit Bank este o banca orientata spre intreprinderile foarte mici si IMM. In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre BERD, IFC, membra a grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, compania germana de investitii ProCredit Holding si IPC.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri