Turcii de la GarantiBank au lansat un nou credit pentru nevoi personale caruia i-au atasat un produs de asigurare denumit „Plan de protectie a venitului”, care va asigura clientii de pierderea involuntara a locului de munca, incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta sau deces din orice cauza, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Dobanda aferenta acestui nou credit este de 9,27% pentru imprumuturile in euro (DAE 15,98% calculata pentru suma maxima de 30.000 euro pe o perioada de 10 ani) si 12,6% pentru cele in lei (DAE 19,92% calculata pentru suma maxima de 30.000 euro echivalent lei pe o perioada de 10 ani).

„Asigurarea atasata acestui credit pentru nevoi personale ofera clientilor o protectie suplimentara a veniturilor in cazul in care intervine una dintre situatiile asigurate. Astfel, in cazul in care clientii sunt in somaj sau in incapacitate de munca pe o perioada mai mare de 60 de zile, timp de pana la 18 luni acestia nu vor avea grija platii ratelor la banca. Iar in caz de deces sau invaliditate totala si permanenta, obligatia financiara a clientului ce decurge din contractul de credit se va stinge”, a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance, GarantiBank.

Clientii primesc asigurarea in momentul semnarii contractului de credit, iar in caz de pierdere a locului de muncã sau de intrare in incapacitate temporara de munca, polita de asigurare ofera acoperire pentru o perioada de maxim 18 luni.

In cazul situatiilor de invaliditate totala si permanenta sau de deces, polita de asigurare acopera intreaga valoare a soldului debitor existent la data producerii evenimentului asigurat.

Acest produs este disponibil pentru clientii persoane fizice si persoane fizice autorizate.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri