Raiffeisen BPL numeste un presedinte din interiorul bancii

Noul presedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) va fi Andrei Stamatian, seful directiei de proiecte speciale din cadrul bancii, iar functia de vice-presedinte va fi detinuta de Aurelia Cionga.
Consiliul de Supraveghere al RBL a aprobat deja numirea celor doi manageri, iar demersurile necesare autorizarii de catre Banca Nationala a Romaniei au fost deja initiate.

Actualul presedinte al Raiffeisen BpL, Alexandru Ciobanu, va prelua de la jumatatea lunii octombrie conducerea principalului concurent de pe piata, BCR Banca pentru Locuinte, inlocuindu-l pe Petre Tulin, plecat la Banca Comerciala Feroviara.

Andrei Stamatian este in prezent director pentru proiecte strategice al Raiffeisen Bank. S-a alaturat echipei Raiffeisen Bank in 2005 si a fost, pana anul trecut, director de organizare si managementul proiectelor. Andrei Stamatian a absolvit Stanford University si a obtinut un MBA la INSEAD, Franta.

Aurelia Cionga este, din 2001, Secretarul General al Raiffeisen Bank, coordonand relatia cu investitorii si autoritatile de reglementare. Aurelia Cionga este doctor in matematica la Universitatea Paris VII si a obtinut un MBA in programul MBA Romano – Canadian.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a inregistrat un castig net de 4,5 milioane lei in semestrul intai din 2009, primul in care banca a inregistrat profit de la infiintare.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse de economisire-creditare, orientate exclusiv spre imbunatatirea situatiei locative, bazate pe combinarea unei etape de economisire cu una de creditare. Pe toata perioada de economisire clientii primesc la depunerile anuale o prima de stat de 25% pe an, de pana la 250 euro anual, si dobanda de 3% oferita de banca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri