Evenimentul va avea loc in Cortul Open Space din str. Franceza, pe data de 12 septembrie, intre orele 13:00 si 15:15 special amenajat pentru dezbateri. BCR este partener oficial al ONGFest, care se va desfasura in perioada 11 – 13 septembrie 2009.

“In cadrul acestei intalniri, pe care o dorim sa fie cat mai deschisa, vom incerca sa aflam dificultatile cu care se confrunta ONG-urile, relatia lor cu sistemul bancar, care ar fi asteptarile lor de la acesta si cum putem dezvolta relatiile dintre banca si ONG-uri. Ne asteptam sa participe circa 180 de reprezentanti ai societatii civile”, a declarat Ramona Chirila, seful departamentului de afaceri din cadrul BCR.

La eveniment vor participa organizatii care doresc sa comercializeze produse realizate de beneficiarii lor, fie ei copii, tineri, persoane abuzate, pensionari, persoane dezavantajate. Aceste organizatii realizeaza activitati de economie sociala si isi sustin o parte din activitatea zilnica din aceste venituri, chiar daca nu au statutul de atelier protejat.