Astfel, ProCredit Bank nu percepe comision de acordare pentru creditele mai mari de 60.000 de lei sau 15.000 de euro, acordate in baza cererilor depuse in perioada 14 septembrie 2009 - 31 octombrie 2009. Oferta vizeaza atat creditele acordate in euro, cat si pe cele acordate in lei, cu orice destinatie, fie ca este vorba de credite pentru investitii, credite pentru capital de lucru sau credite cu destinatii mixte si se adreseaza tuturor IMM-urilor, inclusiv celor care activeaza in sectorul agricol.

„Pentru sprijinirea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii, am creat produsul ProIMM care acopera orice destinatie economica (capital de lucru, investitii, refinantarea altor produse de credit, etc.) sau o combinatie a acestora, avand o maturitate de pana la 10 ani. In aceasta perioada, gestionarea lichiditatii si optimizarea costurilor constituie o prioritate pentru orice intreprinzator”, a declarat Cristina Copaci, Sef Departament Credite, ProCredit Bank.

Valoarea minima a creditelor ProIMM, respectiv AgroFlexibil este de 60.001 lei / 15.001 euro, avand ca potentiali beneficiari societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, liber-profesionisti, producatori agricoli.

Facilitatea legata de comisionul de acordare pe perioada campaniei se aplica si creditelor pentru investitii, a caror maturitate este de pana la 15 ani. Beneficiarii acestor credite dispun si de o perioada de gratie totala de pana la 6 luni.