Raiffeisen Bank lanseaza depozitul pentru pensionari, la care plateste o dobanda cu 0,25% mai mare decat cea la depozitul standard.
Depozitul pentru pensionari este un depozit pe trei luni, care se reinnoieste automat la sfarsitul perioadei, iar dobanda poate fi incasata sau capitalizata.

Banca face si o campanie promotionala pentru cardul de pensie, care este un card de debit atasat unui cont curent, pentru care nu sunt percepute comisioane la retragerea de numerar sau la interogarea de sold la bancomatele Raiffeisen Bank, potrivit bancii.

Raiffeisen Bank are peste 1,97 milioane de clienti persoane fizice, aproape 100.000 IMM-uri si peste 6.800 companii mari.

Raiffeisen Bank Romania a incheiat primul semestru cu un profit net de 52,6 milioane euro, cu 29% mai mic decat in primele sase luni ale anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri