Banca Italo Romena are o alternativa la programul Prima Casa, creditul pentru tineri casatoriti in valoare de cel mult 150.000 euro, pe o perioada de 30 de ani, cu o dobanda de 5,32%, fara ca banca sa solicite clientilor un avans minim. Aceasta este a doua replica la programul Prima Casa care apare, dupa ce ING Bank Romania a lansat si ea o oferta similara.

Creditul este destinat tinerilor casatoriti cu varsta de pana la 35 de ani, pentru cumpararea primei locuinte.

Dobanda nominala aferenta acestui credit variaza in functie de perioada de rambursare. Astfel, pentru un credit acordat pe o perioada de 10 ani, dobanda este, in prezent, de 4,32% pe an, in timp ce, pentru acelasi tip de credit, acordat pe o perioada de 30 de ani, dobanda este de 5,32%.

“Banca Italo Romena intelege sa-si sustina in continuare clientii venind in intampinarea lor cu o gama larga de produse si servicii financiar-bancare performante si accesibile. Creditul pentru tineri casatoriti a fost special realizat pentru tinerii romani care doresc sa-si cumpere prima lor casa. Acest produs se alatura creditului imobiliar, care se adreseaza si celorlalte categorii de clienti, prin care pot accesa o finantare de pana la 300.000 euro pe o perioada de creditare de pana la 25 de ani”, a declarat Antonio Bianchin (foto), directorul general al bancii Italo Romena.

Banca finanteaza chiar si 100% din valoarea imobilului, dar in limita a 150.000 de euro si nu solicita avans.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Programul Prima Casa va continua si in 2019