Albert Roggemans, directorul general adjunct al ING Bank Romania, va parasi banca in luna noiembrie pentru a se reintoarce in Belgia, la o banca locala, dupa ce a venit la subsidiara ING din Romania in 2006 si a pus pe picioare divizia de retail banking.
Roggemans, care detine sefia diviziei de Retail Banking din cadrul ING Bank Romania, a luat aceasta decizie din cauza unor motive personale si a adaugat ca inca nu s-a stabilit cine va ocupa locul sau, dar este posibil sa fie tot un expat.

Albert Roggemans, de nationalitate belgiana si in varsta de 60 de ani, lucreaza in cadrul grupului ING de 36 de ani si are o experienta in retail banking de peste 20 de ani. El a preluat functia de director general adjunct al ING Bank Romania la mijlocul anului 2006, dupa ce Misu Negritoiu a fost numit directorul general al bancii, si a fost desemnat sa conduca operatiunile de retail ale institutiei de credit.

Inainte de numirea in Romania, Roggemans a ocupat functia de director al retelei de distributie a derviciilor de retail in cadrul ING Belgia.
In 2006, printre obiectivele principale ale grupului ING se afla cresterea activitatii de retail banking in Romania, iar banca a mizat pe experienta lui Albert Roggemans pentru a-si atinge tinta.

„In doar cinci ani de la momentul lansarii activitatii de retail banking, ING Bank a ajuns la aproape 900.000 de clienti persoane fizice, ca dovada a increderii de care ne bucuram in randul acestora. Venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin produse si servicii personalizate, am deschis calea multor inovatii in domeniul bancar. Ne-am diferentiat inca de la intrarea pe piata de retail banking printr-un concept nou, ING Self’Bank, sucursala bancara ce permite clientului autogestionarea situatiei financiare, cu acces la consultanta de specialitate”, a declarat Albert Roggemans, cu ocazia aniversarii a 15 ani de ING Bank Romania.

Astfel, Albert Roggemans si-a indeplinit obiectivele si va duce divizia de retail banking a subsidiarei locale a ING foarte aproape de obiectivul pentru anul 2010, acela de a ajunge la un milion de clienti, si, in plus, aceste operatiuni vor incepe sa genereze profit de anul viitor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Mercedes-Benz Vans lansează o campanie de sprijin pentru antreprenori
Setari Cookie-uri