Cristina Nitescu a preluat functia de director de asigurari si bancassurance in cadrul Piraeus Bank Romania iesind din industria pensiilor private dupa aproape trei ani de conducere a fondului administrat, pe pilonul II, de Omniasig Pensii.

" Din noua functie vreau sa dezvolt cat mai mult activitatea de bancassurance a Piraeus Bank”, a comentat Cristina Nitescu (foto), care a mentionat in premiera in urma cu doua saptamani pentru Wall-Street reintoarcerea in asigurari prin domeniul bancassurance.

De altfel, din martie 2001 pana in octombrie 2006, ea condus departamentul de asigurari de viata al Allianz-Tiriac dupa care a ocupat postul de director general al Omniasig Pensii.

Omniasig Pensii a fost preluat in luna iunie a anului in curs de catre BCR Pensii, dupa ce a primit autorizatia definitiva de la Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). „Experienta din industria pensiilor private romanesti a fost deosebit de interesanta si extraordinara in acelasi timp pentru ca am putut face parte din etapa de pionierat a unei noi industrii punand in acelasi timp bazele unei noi companii”, a declarat Nitescu, pentru Wall-Street.

Cristina Nitescu a absolvit Facultatea de Drept in anul 1995 si Facultatea Aeronave in 1984.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Banking in stil american: Hans Klemm, prezent "botezul" First Bank