Cardurile RATB vor putea fi incarcate si de la ATM-urile BCR, pana la sfarsitul anului, in acest sens fiind incheiat un parteneriat, a anuntat directorul regiei bucurestene, Gheorghe Aron, informeaza NewsIn.
Aron a mai anuntat ca regia va monta in statiile RATB automate de eliberare si incarcare a cardurilor de calatorie.

Regia bucuresteana aniverseaza in acest an 100 ani de la infiintare, prilej cu care directorul RATB a facut un bilant al achizitiilor din anii trecuti. El a amintit ca, incepand cu anul 2005, au fost achizitionate 1000 de autobuze Mercedes si 100 de troleibuze Astra-Ikarus-Citelis.

La sfarstul acestui an, la Uzina de Reparatii-Ateliere Centrale a regiei se va incheia modernizarea a 290 de tramvaie.

Legat de tramvaie, Aron a amintit ca in acest an a fost omologat tramvaiul Bucur cu podea joasa, proiectat si produs de RATB. Costul de fabricatie al prototipului, fara aer conditionat, este de circa 800.000 euro. Aron spune ca, pe piata internationala, un astfel de tramvai, cu aer conditionat, se vinde la 2,5 milioane euro.

La sfarstitul lui 2008, RATB avea in dotare 1.354 autobuze, care circulau pe 116 trasee. In 2008, in parcul regiei au intrat 350 de auobuze si au fost casate alte 321. In ultimii trei ani, numarul autobuzelor achizitionate a fost de 910, in timp ce 652 au fost casate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri