Managerul va coordona la nivel global activitatile de resurse umane pentru functiunile suport, managementul riscului, financiar, juridic si conformitate, audit, comunicare si relatii publice.

Alina Dragan (foto)
, in varsta de 31 de ani, va prelua, la 1 octombrie, functia de director de resurse umane a bancii. Ea a detinut anterior functia de Head of HR Expert Centers al bancii.

Noul director este membru al Asociatiei Romane de Psihologie si are o experienta de sapte ani in domeniul resurselor umane, pe parcursul carierei sale ocupand diverse pozitii manageriale in cadrul departamentelor de HR. Ea s-a alaturat echipei de HR a UniCredit Tiriac Bank in 2007 si a preluat treptat noi responsabilitati.

Si Florin Petrescu, 34 de ani, directorul de resurse umane al Citibank Romania si Bulgaria, a fost promovat recent in functia de Regional HR Business Partener pentru regiunea EMEA ( Europa, Orientul Mijlociu si Africa), pe segmentul de consumer banking.

Petrescu a inceput sa lucreze, incepand cu 17 august, in cadrul biroului Citi EMEA din Londra, si coordoneaza activitatea de resurse umane din zona de consumer banking pentru tarile din Centrul si Estul Europei.

Carmen Maftei, 30 de ani, a preluat functia detinuta de Florin Petrescu.

Anterior, Maftei a fost manager Compensatii si Beneficii si s-a alaturat echipei de resurse umane din cadrul Citibank Romania in iulie 2005.