Dupa modelul bancii mama, RBS Romania investeste in actiuni de CSR

Dupa ca grupul RBS a investit peste 3 milioane de euro pentru a sustine actiuni de responsabilitate sociala corporatista la peste 750 de scoli din intreaga lume, dintre care 150 in marea Britanie, si RBS Romania a intrat in aceasta actiune sociala, potrivit lui Johan Gabriels, noul CEO al RBS Romania.
In 2009, RBS Romania a inceput initiativa grupului RBS, Supergounds, parte a programului de investitii in comunitate, prin care acorda cate 4.500 de euro pentru fiecare scoala primara aleasa pentru reconditionarea spatiului de joaca.

“Proiectul Supergrounds a ajuns in acest an pentru prima data in Romania, dupa ce a oferit pana acum sprijin pentru realizarea de lucrari in peste 750 de scoli din intreaga lume. Pentru RBS Group, responsabilitatea sociala corporatista inseamna constientizarea problemelor comunitatii si adresarea lor prin implicarea angajatilor. Asadar, cred ca Supergrounds va aduce un plus de valoare programelor noastre de CSR si va consolida contributia pe care am avut-o pana acum in comunitate”, a declarat Johan Gabriels, noul CEO al RBS Romania

Astfel, prima scoala aleasa de RBS Romania este din Timisoara, iar ea va primi prima transa din bani, in valoare de 2.250 de euro pentru a sustine inceperea proiectului de reconditionare, urmand ca a doua transa sa fie transmisa pana la finalizarea constructiei.

Johan Gabriels a venit la sefia RBS Romania la mijlocul acestei luni, dupa ce Peter Weiss, fostul CEO, si-a incheiat mandatul si a plecat la conducerea subsidiarei RBS din Grecia. Johan Gabriels are o experienta de 20 de ani si anterior a detinut pozitii de management financiar si general atat in domeniul financiar-bancar, cat si in FMCG.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri