Raiffeisen Bank Romania a comandat 190.000 de cititoare inteligente de carduri bancare Todos A200, cu scopul de a creste securitatea tranzactiilor online prin folosirea tehnologiilor avansate ale Todos de protejare a sistemelor de e-Banking.
Aceasta este prima comanda primita de catre compania Todos de la Raiffeisen Bank Romania, desi ea a mai livrat aceasta tehnologie si catre o alta subsidiara a grupului Raiffeisen, potrivit unui comunicat al companiei Todos.

"Tehnologia Todos aduce un nou nivel de sigurana pentru Raiffeisen Bank Romania. Suntem foarte bucurosi sa ii avem ca si clienti si speram ca continuam relatia cu grupul Raiffeisen", sustine Bo Emanuelsson, directorul de vanzari al Todos pentru regiunea EMEA.

Raiffeisen Bank a dorit sa obtina o solutie de autentificare foarte usor de folosit, iar Todos a venit cu o oferta personalizata in limba romana in doar cateva saptamani.

"Todos a fost o alegere naturala tinand cont ce munca impresionanta au facut in cazul bancii Tatra, printre multe altele, iar aceasta achizitie aduce un nou nivel pentru securitatea serviciului de e-Banking din Romania", explica Iulian Dascalescu, directorul de achizitii al Raiffeisen Bank Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Profitul Raiffeisen Bank: 48 mil. euro in primul semestru