Dobanda la depozitele la termen in lei cu plata la scadenta de la Banca Romaneasca variaza intre 7,5%, pentru plasamentele constituite pe 7 zile, si 10,25%, pentru produsul Super Depozit, iar pentru sumele economisite in euro, dobanda anuala variaza intre 2,5% si 3,75%, in functie de scadenta.

Depozitele in dolari vor fi remunerate de Banca Romaneasca cu o dobanda maxima de 2,9%, in functie de perioada de maturitate.

Banca a modificat si ratele dobanzilor valabile pentru depozitele la termen in lei si euro, cu plata lunara. Astfel, cea mai mare rata de dobanda este oferita pentru depozitele constituite pe o perioada de 90 de zile, respectiv 8,75%, la lei, si 3%, la euro.

Noile valori aferente depozitului cu plata la scadenta sunt valabile atat pentru populatie, cat si pentru companii, in timp ce depozitul la termen cu plata lunara este oferit doar persoanelor fizice.

Banca Romaneasca, parte a grupului financiar National Bank of Greece (NBG), are 16 ani de activitate pe piata bancara din Romania, NBG mai este prezenta in Romania si prin ETEBA Romania, Garanta Asigurari si NBG Leasing.