OTP Bank Romania a redus dobanzile la noile credite ipotecare pentru achizitie si la cele de nevoi personale cu ipoteca in euro cu pana la 1,7 puncte procentuale, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Astfel, la un credit ipotecar pentru achizitie sau de nevoi personale cu ipoteca, nou contractat, in euro, cu comision lunar, pentru cei care isi transfera salariul intr-un cont curent deschis la OTP Bank, rata dobanzii este de 4,37%, comisionul de acordare este 0%, iar comisionul lunar este de 0,29%.

„Am decis sa reducem ratele dobanzilor la creditele noi, cu pana la 1.7 puncte procentuale. In plus, venim in intampinarea celor care isi transfera salariul intr-un cont curent deschis la banca noastra, cu dobanzi competitive pentru aceste credite, comparativ mai mici decat dobanzile standard”, a declarat Adrian Chichita, director adjunct de retail in cadrul OTP Bank Romania.

Dobanda anuala efectiva (DAE) la un credit ipotecar pentru achizitie pe o perioada de 30 de ani si in valoare de 50.000 de euro ajunge la 8,14% pe an.

Persoanele care isi transfera salariul lunar intr-un cont deschis la OTP Bank Romania mai beneficiaza si de deschiderea gratuita a contului curent, taxa zero de administrare a contului curent si emiterea gratuita a unui card de debit MasterCard Flat in lei.

Banca mai ofera acestor clienti si rate ale dobanzii mai mari la depozitele constituite in luna in care clientul isi aniverseaza ziua de nastere si posibilitatea de a efectua gratuit platile la facturile de telefonie mobila emise de Orange.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri