Compania de credite de consum Provident Financial Romania a inaugurat sucursala din Cluj-Napoca, pentru a-si continua strategia de crestere in Transilvania, zona in care a investit circa 20 de milioane de euro din iunie 2008 pana in prezent, conform anuntului companiei.

„Prin inaugurarea acestei sucursale, a patra din 2009, Provident isi continua planurile de dezvoltare in Transilvania, o zona extrem de importanta pentru noi. Am lansat operatiunile in Cluj-Napoca in iulie 2008, iar evenimentul de astazi reprezinta dovada succesului pe care imprumutul la domiciliu il are in acest oras: 3.000 de clujeni au apelat la serviciile noastre de la inceputul activitatii”, a declarat Russell Johnsen (foto), directorul general al companiei.

In 2008, anul cu cea mai puternica extindere, Provident a investit aproape 20 milioane de euro in deschiderea de noi sucursale si extinderea operatiunilor.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul clientului. Creditele sunt acordate fara giranti in 48 de ore de catre reprezentantii companiei, care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Kik vrea sa ajunga la 80 de magazine in 2020