Bogdan Olteanu, propunerea PNL pentru postul de viceguvernator al BNR

Partidul National Liberal (PNL) il propune pentru functia de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) pe Bogdan Olteanu, iar pentru membru simplu al Consiliului de Administratie il sustine pe Napoleon Pop, a declarat Eugen Nicolaescu, viceliderul liberalilor din Camera Deputatilor.
"Noi il sustinem pe Bogdan Olteanu pentru functia de viceguvernator, dar il sustinem si pe Napoleon Pop pentru pozitia de membru in Consiliul de Administratie", a afirmat Nicolaescu, potrivit NewsIn.

Desi se bucura de sustinerea PNL, Napoleon Pop candideaza ca independent.

"Acestea sunt propunerile noastre, noi consideram ca ne-am inteles cu celelate partide, insa forma finala urmeaza sa fie stabilita prin vot", a adaugat reprezentantul liberalilor.

Bogdan Olteanu a fost ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul si presedinte al Camerei Deputatilor in precedenta legislatura si este in prezent vicepresedinte al Camerei Deputatilor si membru in Comisia pentru buget, finante si banci, din aprilie 2009.

Anterior, liberalii anuntau ca il sustin pe Daniel Daianu pentru pozitia de viceguvernator, dar au vehiculat si varianta Napoleon Pop.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri