Banca Comerciala Romania (BCR), cea mai mare banca din sistem dupa valoarea activelor, va reduce programul de lucru cu publicul, incepand cu data de 26 octombrie, in cazul a 95 de unitati de retail, motivand ca analiza fluxurilor de clienti pe intervale orare arata ca, in majoritatea cazurilor, sunt solicitate servicii bancare pe parcursul dupa-amiezii, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Programul de lucru cu publicul de la BCR incepe in toata reteaua bancii la ora 9.00, clientii avand acces la serviciile bancare oferite de banca pana cel mai tarziu la ora 18.00, in cursul saptamanii in functie de tipul unitatii (sucursale judetene/de sector si unele dintre agentii), in timp ce unele dintre unitatile mai mici lucreaza cu doar pana la ora 17.30.

De asemenea, 52 de unitati BCR nu vor mai avea program de lucru cu publicul sambata. In zilele de sambata, BCR are deschise, intre orele 09.00 si 13.00, 107 unitati. Programul centrelor de afaceri corporate ramane neschimbat, respectiv de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.00.

Totusi, unitatile BCR care isi desfasoara activitatea in marile centre comerciale, au program special, si isi vor desfasura activitatea conform programului de lucru al acestora.

BCR, membra a grupului bancar austriac Erste, gestioneaza active de pste 17,2 miliarde euro si are, in prezent, peste 659 de unitati de retail deschise in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca mai pune la dispozitia clientilor corporate si 50 de centre de afaceri. Institutia bancara emite 25 de tipuri de carduri de credit si debit si are instalata cea mai mare retea de bancomate (peste 2.000) si dispozitive pentru plata cu cardul (circa 17.000).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri