Israelienii de la Bank Leumi Romania au lansat serviciul "Leumi SMS Online" destinat clientilor bancii, persoane fizice si juridice, care au un card de debit sau credit emis sub sigla MasterCard sau Visa.

,,Leumi SMS Online’’ este un seviciu de alerta prin intermediul telefonului mobil, iar prin aceasta facilitate clientii au un control eficient si in timp real al tranzactiilor efectuate pe contul de card.

Informatiile primite prin SMS fac referire la soldul disponibil dupa efectuarea oricarei tranzactii cu cardul Leumi, suma tranzactionata, ID-ul de client, ultimele 6 cifre ale cardului cu care s-a facut tranzactia, ora si locul tranzactiei (terminalul). De asemenea, serviciul nou lansat de Bank Leumi Romania contribuie si la depistarea imediata a tranzactiilor frauduloase in cazul pierderii, furtului sau clonarii cardului.

,,Leumi SMS Online prin informatiile oferite, pune la dispozitia clientilor nostri un instrument de control, in timp real, al utilizarii cardurilor bancare. Clientul primeste toate informatiile direct pe telefonul mobil. Utilizand acest serviciu, toti clientii nostri beneficiaza de controlul riguros al tranzactiilor efectuate cu cardul si de siguranta acestora’’ a declarat Dan Negrau, vicepresedinte executiv al Bank Leumi Romania, responsabil de divizia IT si directia de carduri.

Serviciul este gratuit pana la finalul acestui an, iar de la 1 ianuarie 2010, clientii bancii vor beneficia de acest serviciu in baza unui abonament lunar al carui cost este de 1 euro/luna pentru persoane fizice si 3 euro/luna pentru persoane juridice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Samsung transforma telefonul antreprenorilor intr-un POS