BRD ofera credite de maxim 12.000 lei pentru studentii care isi cumpara produse Apple

BRD, a doua banca din sistem dupa valoarea activelor, si Apcom Romania, unicul importator oficial Apple in tara noastra, au incheiat un parteneriat prin care banca ofera studentilor credite preferentiale pentru ca acestia sa poata achizitiona produse din oferta Apple la preturi speciale.
BRD va acorda studentilor aflati in ultimii 2 ani de studii sau la studii post-universitare, prin intermediul Creditului 10, finantari de pana la 12.000 lei la o dobanda fixa, de 8% pe an, si pe o perioada maxima de creditare de 5 ani, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.

Cu ajutorul creditului de la BRD, studentii pot achizitiona produse Apple a caror valoare cumulata trebuie sa fie de cel putin 600 de lei, iar oferta este valabila pana la finalul acestui an.

De asemenea, studentii care, o data cu creditul, achizitioneaza si un pachet BRD Student beneficiaza si de o reducere de 20% la comisionul de acordare a creditului. Pachetul BRD Student cuprinde un card la alegere (BRD-ISIC sau Cardul 10), atasat contului curent, asigurare Confort, servicii gratuite de internet banking, mobile banking si phone banking, precum si alte facilitati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri