“In Turcia, peste 50% din tranzactiile e-commerce se desfasoara cu ajutorul cardurilor GarantiBank. Ne bucuram sa lansam aceasta solutie de plata in rate si in Romania, impreuna cu partenerul nostru Netopia. Estimam ca aceasta va fi adoptata de multi dintre partenerii nostri, cu atat mai mult cu cat rata de crestere a tranzactiilor pe internet este foarte mare in Romania. Oferim astfel un nou serviciu care le va permite utilizatorilor Bonus Card sa plateasca in rate nu numai in magazinele traditionale, ci si in cele virtuale.” a declarat Ilgaz Kaya, director al diviziei de carduri din cadrul GarantiBank.

Netopia Sistem este lider in tranzactii electronice si un important sustinator al industriei online si al comertului electronic din Romania. In segmentul platilor prin SMS, Netopia Sistem este lider de piata, procesand peste 80% din totalul tranzactiilor prin SMS din Romania.

Pentru a oferi facilitatea de plata in rate pentru produsele achizitionate in magazinele virtuale, comerciantii trebuie sa fie membri ai serviciului mobilpayTM, oferit de Netopia Sistem. Acestia beneficiaza de un comision unic de tranzactionare, indiferent de volumul tranzactionat.