Raiffeisen Bank Romania a lansat o linie de credit pre-aprobata dedicata intreprinderilor mici si mijlocii care nu au alte credite in deluare si care au avut in decursul anului un rulaj constant ridicat prin conturile deschise la banca.
Linia de credit pre-aprobata Nano Overdraft se adreseaza exclusiv clientilor IMM cu cifra de afaceri de pana la un milion de euro (sau echivalent in lei), care nu au alte credite in derulare cu banca si au avut un rulaj lunar mediu de peste 5.000 de euro prin conturile deschise la Raiffeisen Bank, in decursul anului curent., potrivit unui comunicat al institutiei de credit

„Produsul se adreseaza clientilor IMM Micro foarte activi, care au rulat sume importante prin banca noastra in decursul anului curent. Cu Nano Overdraft, acesti clienti pot avea la dispozitie, rapid si simplu, bani pentru situatii neprevazute legate de activitatea curenta a companiei. Strategia noastra de parteneriat pe termen lung cu clientii se concretizeaza in astfel de produse, care ofera beneficii suplimentare clientilor care, la randul lor, urmaresc o colaborare de lunga durata cu banca”, a declarat Monica Udrescu, director al divizei pentru IMM-uri din cadrul Raiffeisen Bank.

Nano Overdraft este o linie de credit de mici dimensiuni, cu dobanda 0% si comision lunar fix ce depinde de valoarea liniei de credit.

Raiffeisen Bank are peste 100.000 de clienti IMM, peste 4.400 de companii mari si medii, aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice si o retea de peste 550 de unitati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Schimb valutar la cursul BNR: inca o banca lanseaza optiunea