Plafonul de garantii pe care il are Millennium Bank la dispozitie pentru a acorda credite prin programul Prima Casa a fost majorat la 25 de milioane euro, de la 20,8 milioane euro cat era initial, potrivit unui comunicat al institutiei de credit. Solicitarile de credite primite in cadrul acestui program si pe care banca le are in lucru se ridica la valoarea de 14 milioane euro, au explicat reprezentantii bancii.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a majorat plafonul acordat Millennium Bank pentru credite prin programul Prima Casa la 25 de milioane de euro, de la 20,8 milioane de euro, anunta banca.

„Oferta Millennium Bank de credite Prima Casa se bucura de succes, motiv pentru care am solicitat si ne-a fost aprobat de catre Fondul National de Garantare un plafon mai mare pentru acordarea de finantare in cadrul acestui program”, a declarat Eliza Erhan, director dezvoltare produse retail in cadrul Millennium Bank, adaugand: „solicitarile de credite Prima Casa pe care le avem deja in lucru sunt in valoare de 14 milioane de euro”.

Millennium Bank a inceput sa acorde credite prin programul Prima Casa in luna august. Singurul cost perceput de banca pentru acest credit este dobanda variabila, calculata ca suma dintre valoarea indicelui EURIBOR la trei luni si marja de 4%.

Clientii beneficiaza de gratuitate in privinta comisioanelor de analiza si de acordare, iar costul evaluarii locuintei este suportat de catre banca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »




Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si