Banca Transilvania a anuntat ca a acordat peste 2.000 de credite garantare de Fondul National de Garantare pentru IMM-uri (FNGCIMM) din 11 iunie si va reduce, pana la finalul anului, dobanda anuala cu 1% la creditele in lei si cu 0,5% la cele in euro.
Clientii bancii pot accesa "Creditul Gata Garantat" pana la sfarsitul anului cu o dobanda anuala de 14% pentru lei si de 9% pe an pentru euro.

"In august 2009 am anuntat ca - in mai putin de doua luni de la lansarea Creditului Gata Garantat - am reusit sa acordam 1.000 de astfel de credite, cat ne-am planificat pentru intregul an. Ritmul acordarilor s-a mentinut, asa incat am dat deja peste 2.000 de Credite Gata Garantate", a declarat directorul general al Bancii Transilvania, Robert Rekkers.

FNGCIMM acopera 80% din garantiile acestei facilitati, iar Banca Transilvania acopera restul de 20%.

"Creditul Gata Garantat" este destinat acoperirii nevoilor de capital de lucru ale companiilor, care include platile pentru furnizori, utilitati, salarii, precum si pentru achitarea datoriilor, inclusiv la bugetul de stat, sau poate servi la refinantarea unor credite contractate de la alte banci.

Valoarea maxima a finantarii este de 250.000 lei sau echivalentul in euro, iar termenul de acordare este de un an, cu posibilitate de prelungire.

Pentru a beneficia de aceasta finantare, companiile trebuie sa aiba minim doi ani de activitate.









Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri