Bancpost a amplasat inca cinci bancomate in statiile de metrou din Bucuresti, numarul total al acestora ajungand la 11, potrivit unui comunicat transmis de banca.
"Dupa ce Bancpost a instalat in premiera in Romania un ATM intr-o statie de metrou in Piata Unirii 1, la inceputul acestei saptamani, numarul ATM-urilor instalate in statiile de metrou a ajuns la 11, acoperind statiile tranzitate de cel mai mare numar de calatori respectiv: Tineretului, Piata Unirii 1, Universitate, Romana, Piata Victoriei, Pipera, Eroilor, Grozavesti, Gara de Nord, Pacii si Obor", se arata in comunicat.

Prin intermediul bancomatelor Bancpost, posesorii de caduri pot efectua mai multe tipuri de oprtiuni, precum retragerea de numerar, interogarea soldului, schimbarea codului PIN sau transferul intre conturi si plata utilitatilor.

Bancpost este controlata de grupul elen Eurobank EFG, ale carui active totale insumeaza 84,5 miliarde euro. Grupul are peste 23.000 de angajati si isi ofera produsele si serviciile prin reteaua proprie de peste 1.600 de sucursale si puncte de vanzare si prin canale alternative de distributie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Agentia Fitch confirma ratingul Bucurestiului la "BBB minus"