Libra Bank a lansat un credit in lei petru intreprinderile mici si mijlocii, pe o perioada de maxim 12 luni, destinat finantarii capitalului circulant al societatilor comerciale.
Creditul "Dinamic" este o limita globala de finantare pentru plata datoriilor curente sau restante catre furnizori si stat si pentru deschiderea de acreditive si emiterea de scrisori de garantie bancara. Prin contractarea acestui tip de imprumut de la Libra Bank intreprinzatorii au flexibilitate maxima in alegerea garantiilor, acestea constand in stocuri de marfa, utilaje, flota auto, ipoteci si in plus, beneficiaza de lichiditati in baza documentelor in curs de incasare.

Valoarea imprumutului este stabilita de catre banca in functie de performantele firmei solicitane.

„Creditele pentru finantarea capitalului circulant, precum Creditul Dinamic, sunt pentru unele firme seva din care se alimenteaza pentru a-si continua activitatea, iar Libra Bank este pregatita in contextul actual sa vina in intampinarea nevoilor lor de finantare", a declarat Oana Stoenescu, directorul diviziei de Corporate Banking din cadrul Libra Bank.

In prezent, clientii IMM ocupa aproximativ 50% din portofoliul de credite al Libra Bank, urmati de cei din sfera profesiilor liberale cu 40% si de clientii persoane fizice cu 10%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si