In Bucuresti, se inregistreaza zilnic pierderi semnificative de apa potabila din cauza uzurii avansate a conductelor si a echipamentelor de pompare.
Vechi de cand era bunica fata, aceste instalatii trec si prin casa ta. Iar daca stai de ceva timp la bloc, sigur ti s-a intamplat macar odata sa constati aceste pierderi de apa …pe covorul nou din sufragerie.

Indiferent daca a fost o problema la instalatie sau ai uitat un robinet deschis, risipa de apa te costa mai mult decat inregistreaza apometrele.

Mihai Stanescu, instalator la datorie intr-un bloc din sectorul 1, ne impartaseste din experienta zilnica: “Cel putin un perete e distrus in cazul unei scurgeri de apa. Si daca nu se opreste la timp, curge pana jos. Acum de exemplu, de la o toaleta stricata la etajul 6 s-a dus apa pana la parter.”

Cine plateste pentru toate astea?, am intrebat …retoric.

Instalatorul, oricat de priceput, n-a putut sa ne spuna. N-am mai pus alte intrebari, pe scara deja se auzeau vecinii certandu-se.
Cine plateste deci? Tot ce-ti putem spune este ce trebuie sa faci ca sa nu platesti tu: asigura-ti casa!

Politele pentru locuinte Groupama Asigurari sunt variate si flexibile si iti scot din casa riscurile de inundatii, incendii, fenomene naturale, cutremure, accidente aviatice si rutiere, furturi sau vandalism.

Groupama Asigurari este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii financiare, cu 16 milioane de clienti in 14 tari din toata lumea. In Romania, a luat nastere prin fuziunea Asiban si BT Asigurari si are deja o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru prin care asigura tot ce conteaza pentru tine.

Deci… ai inchis apa? Dar vecinii tai?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri