Banca Nationala a Romaniei a aprobat numirea lui Alexandru Ciobanu in functia de presedintele al BCR Banca pentru Locuinte la finele lunii octombrie a acestui an, a anuntat banca.
Alexandru Ciobanu (foto) are o experienta de peste 14 ani in domeniul financiar bancar din Romania, este specializat ca bancher atat pe segmentul corporate cat si pe retail si a intrat in sistemul de economisire creditare a bancilor pentru locuinte la inceputul anului 2008.

„Bancile pentru Locuinte au un potential foarte mare pe piata din Romania, pentru ca sistemul de economisire-creditare este pentru oamenii gospodari, si romanii au aceasta caracteristica. Sunt foarte incantat ca am sansa sa abordez acest business la maxima capacitate, de la carma liderului de piata, BCR Banca pentru Locuinte. Sunt convins ca vom obtine rezultate foarte bune si in continuare” a declarat Alexandru Ciobanu, noul presedinte al BCR Banca pentru Locuinte.

Banca Comerciala Romana, prima banca din sistem, l-a numit, in august, pe Alexandru Ciobanu in fruntea diviziei BCR Banca pentru Locuinte, omul care a condus timp de aproape un an Raiffeisen Banca pentru Locuinte. Alexandru Ciobanu il ilocuieste pe Petre Tulin, fostul presedinte al BCR BpL, care a preluat conducerea Bancii Comerciale Feroviare.

„Ii uram bun venit oficial in echipa BCR BpL noului presedinte. Suntem convinci ca Alexandru Ciobanu o sa ne ajute sa ne imbunatatim rezultatele deja foarte bune pe care le avem cu Banca pentru Locuinte” a declarat Martin Skopek, viceprededinte retail in cadrul BCR si presedinte al Consiliului de Supraveghere BCR BpL.

BCR Banca pentru Locuinte a fost lansata in iulie 2008 si este subsidiara grupului BCR specializata in economisirea si creditarea domeniului locativ in sistem colectiv. Principalii sai actionari sunt BCR (cu 80% din actiuni) si S Bausparkasse der oesterreichischen Sparkassen, banca specializata in economisire-creditare a grupului Erste (cu 20% din actiuni).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri