Cursul de schimb anuntat ieri de Banca Nationala a Romaniei se mentine peste pragul de 4,3 lei pentru un euro, pe fondul presiunilor de depreciere care ameninta leul, insa este in usoara scadere fata de cel din sedinta anterioara. Banca centrala a afisat un curs de referinta de 4,3017 lei/euro, in scadere cu 0,003 lei (0,07%) fata de cel de luni.
Pe piata interbancara cursul de schimb fluctua usor in intervalul 4,3 - 4,31 lei/euro.

Maximul istoric al cursului EUR/RON a fost de 4,3127 lei pentru un euro si a fost atins pe data de 22 ianuarie 2009.

Citeste si: Cat o sa platim pentru un euro in decembrie.

In sens opus, un dolar american a fost cotat, potrivit cursului de referinta anuntat de BNR, cu 2,9376 lei, in crestere cu 2,24 bani (0,77%) fata de cotatia din ziua precedenta.

Banca Nationala a mai anuntat si un pret de 99,7983 lei pentru un gram de aur, acesta fiind cu 1,2228 lei mai mare fata de cel de luni, mai exact cu 1,24%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri