Asirom, parte a Vienna Insurance Group, a lansat o asigurare de sanatate care garanteaza tratament medical in limita a 100.000 euro pe an pentru fiecare asigurat sau coasigurat, in clinici si spitale din Romania si in 135 de spitale din Austria.

Pentru clientii care incheie o polita de asigurare Medical Select Plus, Asirom deconteaza direct costurile privind spitalizarea, dar si cele cu tratamentul medical in spital si aferente interventiilor chirurgicale.

Totodata mai sunt decontate cheltuielile cu spitalizarea in rezerve private cu 1 sau 2 paturi, cu masa oferita in spital, precum si cu medicamentele si materialele medicale prescrise pacientului spitalizat - tratament in camera de urgenta, onorariile datorate medicilor licentiati, chirurgilor si anestezistilor, costurile radioterapiei, chimioterapiei, radiologiei sau cele aferente consultatiilor necesare pentru urmarirea evolutiei bolii.

Tratamentul ambulatoriu este decontat in limita a 1.000 euro pentru fiecare asigurat, potrivit companiei.

Asigurarea poate fi incheiata atat de cetatenii romani, cat si de cei straini rezindenti in Romania. Coasigurati pot fi sotul/sotia asiguratului, precum si copiii, biologici sau adoptati.

In situatia in care sunt cuprinsi in asigurare grupuri de peste 20 de asigurati, aceasta asigurare acopera si urmarile bolilor preexistente.

In afara sa Asirom, VIG mai detine in prezent pe piata romaneasca si companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig, Omniasig Asigurari de Viata.

Pierderile Asirom s-au adancit de peste doua ori anul trecut, pana la 67,7 milioane de lei (18,4 mil. de euro), de la 31,8 milioane de lei in 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Parteneriat ASIROM si Druid pentru primul bot de polite de asigurare