Generali Asigurari a raportat in primele noua luni prime brute subscrise in crestere cu 16% fata de perioada similara din 2008, pana la 370 milioane lei (87,5 milioane euro), pe fondul avansului de pe segmentul asigurarilor generale.
Pentru primele noua luni din 2008, Generali Asigurari afisase prime brute subscrise de 319 milioane lei.

Potrivit compoaniei, o evolutie peste asteptari au avut-o asigurarile generale, care au crescut cu 20% (306 milioane lei, fata de 255 milioane lei in ianuarie-septembrie 2008). Desi asigurarile de viata au inregistrat per ansamblu o usoara scadere (-0,6%), sub-segmentul asigurarilor de viata de grup a obtinut un avans de 21%.

Segmentele cu cea mai mare crestere in cadrul asigurarilor generale au fost asigurarile de incendiu in zona industriala si comerciala (+64%), cele de locuinta (+30%) si asigurarile de raspundere civila (+22%). Asigurarile RCA si Carte Verde au inregistrat o crestere de circa 100%.

Directorul general al Generali Asigurari, Marie Kovarova (foto), mizeaza ca pe intregul an compania sa aiba rezultate peste cele pe ansamblul pietei.

Generali Asigurari, controlat de grupul italian de asigurari Generali, are 91 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include toate tipurile de asigurari.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Soferii tineri platesc RCA redus: vezi planul companiilor de asigurari
Setari Cookie-uri