Intesa Sanpaolo Bank a lansat un pachet de produse si servicii financiar bancare care se adreseaza tuturor membrilor si asociatilor Unimpresa, asociatia patronala a investitorilor italieni din Romania, pe baza unui protocol de colaborare realizat intre cele doua organizatii.

„Noul pachet de produse si servicii Conto Unimpresa raspunde necesitatilor financiar-bancare ale tuturor companiilor in contextul actual de piata. Cu siguranta comunitatea de afaceri italiana, si nu numai, va raspunde favorabil ofertei noastre integrate de produse si servicii la costuri reduse cu pana la 50% incluse in acest pachet”, a declarat Nicola Calabro, directorul general al Intesa Sanpaolo Bank.

Acordul de colaborare cu Unimpresa Romania continua seria parteneriatelor incheiate de banca cu organizatii si asociatii cum ar fi EximBank si Fondul National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) cu scopul de a facilita si asigura suportul pentru dezvoltarea afacerilor clientilor corporate din Romania si din strainatate.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului bancar Intesa Sanpaolo, lider in Italia si ofera servicii pentru persoanele fizice si sustine dezvoltarea companiilor si IMM-urilor. Banca dispune si de o structura specializata, departamentul International Desk, care ofera asistenta investitorilor straini ce opereaza deja sau doresc sa initieze o activitate in Romania sau in fiecare dintre cele 43 de tari in care grupul activeaza.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Intesa Sanpaolo Bank Romania va avea un nou CEO