Millennium Bank a finalizat procesul de dezvoltare a retelei teritoriale si ofera acum servicii complete de retail prin intermediul tuturor celor 74 de sucursale pe care le are, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Unitatile dedicate anterior exclusiv serviciilor de consumer finance au fost dotate cu casierii, astfel incat clientii pot face acum tranzactii si depozite si in aceste sucursale. Procesul de dezvoltare a retelei Millennium Bank a inceput in iulie si s-a desfasurat in fostele centre de credit aflate in 15 orase (Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Craiova, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Targu-Mures).

In prezent, Millennium Bank are 74 de sucursale in Bucuresti si in 17 judete si, prin intermediul acestor unitati, banca ofera o gama larga de produse si servicii dedicate persoanelor fizice si companiilor.

Portughezii de la Millennium Bank si-au inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Raiffeisen Bank a virat 27 mil. lei către stat și a urgentat toate plățile
Setari Cookie-uri