Portofoliul de credite al Intesa Sanpaolo Bank a ajuns la finalul trimestrului al treilea din acest la la 2,038 miliarde lei (483 milioane euro), fiind cu 20% mai ridicat fata de aceeasi perioada din 2008, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Valoarea creditelor acordate de subsidiara locala a grupului bancar italian Intesa Sanpaolo a urcat cu 20%, pana la 2,038 miliarde lei (483 milioane euro), iar depozitele atrase de institutia de credit s-au majorat cu 45% in ultimul an, ajungand la 978 milioane lei (232 milioane euro), la finalul lunii septembrie din acest an.

Tot in ultimul an, activele gestionate de Intesa Sanpaolo Bank s-au majorat cu 16,6%, pana la 2,91 miliarde lei (690 milioane euro), iar veniturile nete ale bancii au crescut cu 20,3%, la 122 milioane lei (29 milioane euro).

“Intesa Sanpaolo Bank a realizat o performanta comerciala buna la sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului cu o crestere echilibrata intre depozitele atrase si creditele oferite clientilor nostri. Pana la sfarsitul acestui an, Intesa Sanpaolo Bank va continua sa-si consolideze toate activitatile desfasurate si sa ofere produse si servicii potrivit nevoilor si specificului impuse de conditiile actuale de piata”, a declarat Nicola Calabró (foto), directorul general al Intesa Sanpaolo Bank.

Rezultate financiare ale Intesa Sanpaolo Bank au fost calculate conform standardelor internationale de contabilitate (IFRS).

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului bancar Intesa Sanpaolo, lider in Italia si ofera servicii pentru persoanele fizice si sustine dezvoltarea companiilor si IMM-urilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si