Unul din doi romani care vor o polita facultativa sunt dispusi sa-si asigure locuinta

Romanii care intentioneaza sa incheie o polita de asigurare facultativa pana la sfarsitul anului 2009 vor in proprtie de 54% sa se orienteze catre o asigurare de locuinta, se arata intr-un studiu realizat recent de Mednet Marketing Research Center si Media Xprimm.
In 2008, valoarea acestui indicator era de numai 35%, potrivit autorilor studiului.

„Asigurarile de locuinte ar putea fi chiar si mai cautate de populatie daca nu ar exista ideea preconceputa conform careia ’sunt prea scumpe’”, spun reprezentantii portalului web www.asigurarealocuintelor.ro, dedicat educarii si informarii publicului larg in domeniu.

In acest context, romanii interesati sa afle pretul unei asigurari de locuinta sau sa compare ofertele de pe piata si sa o aleaga pe cea care li se potriveste, o pot face prin Calculator de Prime detinut de portalul mai sus mentionat.

„Toti cei care vor folosi acest serviciu gratuit, vor putea obtine, pe langa calculatia primei de asigurare, termenii si conditiile politelor de asigurare incluse in sistem, pentru a putea compara in mod direct produsele companiilor de profil. Serviciul este oferit cu titlu informativ, in parteneriat cu Safety Broker”, se mentioneaza in comunicat.

De la lansarea sa din septembrie, portalul a fost vizitat de peste 27.000 de persoane.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri