EximBank ofera companiilor informatii comerciale si de credit despre viitorii parteneri de afaceri

EximBank a lansat produsul Informatia Comerciala si de Credit despre partenerii de afaceri, prin care orice companie isi poate cunoaste viitorul partener comercial inaintea incheierii unui contract, potrivit unui comunicat al institutiei.
"Pe langa activitatea traditionala a bancii - finantare, garantare si asigurare, EximBank poate juca si rolul de consultant pentru firmele care doresc sa afle mai multe date financiare despre partenerii de afaceri locali sau din strainatate. Prin acest produs incercam sa oferim companiilor suport pentru luarea unei decizii de implicare intr-un parteneriat", a declarat presedintele EximBank, Ionut Costea (foto).

Societatile care vor utiliza acest produs vor primi un raport de informatii comerciale despre potentialul partener care cuprinde date de identificare, date financiare raportate public, analiza financiara a firmei pe baza datelor financiare, precum si recomandari privind pragul de siguranta pana la care compania poate incheia tranzactii comerciale pe credit.

Avantajul acestui produs il reprezinta faptul ca informatiile referitoare la riscul de firma pot fi obtinute inainte de incheierea contractului, astfel incat acesta sa contina prevederi acoperitoare pentru minimizarea riscului in afaceri.

Obtinerea raportului de informatii comerciale poate fi facuta prin completarea unei cereri la banca sau prin abonament. Banca de Export-Import a Romaniei EximBank are o retea de 11 unitati, situate in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri