Emporiki Bank Romania a lansat un produs de economisire in lei pentru copiii de pana in 18 ani, pentru care banca plateste dobanda variabila egala cu rata ROBOR la 3 luni, minus un punct procentual, si acorda un bonus anual de 2% din media lunara a alimentarilor pe ultimele 12 luni.

Dobanda pentru Kids Account se calculeaza la soldul zilnic si se capitalizeaza lunar la soldul contului, variind in functie de indicele ROBOR la 3 luni. Banca nu percepe comisioane de constituire, administrare sau de inchidere a contului, iar suma minima de constituire este de 100 lei.

Potrivit paginii de internet a bancii, comisionul de retragere nu se aplica de la data la care copilul a indeplinit 18 ani.

Emporiki Bank Romania este detinuta de Emporiki Bank, membra a grupului Credit Agricole, ce isi desfasoara activitatea prin intermediul a 372 sucursale si 21 centre de afaceri aflate in Grecia si prin cele 97 de sucursale din Albania, Bulgaria, Romania, Cipru si Londra.

In Romania, Emporiki Bank este prezenta din 1996 si are in prezent 34 de unitati, iar 98,48% din capitalul social este detinut de grupul Emporiki.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Alpha Bank cumpara Citibank