Banca Transilvania organizeaza impreuna cu Google AdWords un training prin care ofera membrilor Clubului Intreprinzatorului Roman (CIR) posibilitatea de a invata cum sa-si dezvolte afacerea in mediul online.
Cursul va avea loc pe data de 23 noiembrie, la sediul bancii din Cluj-Napoca si este gratuit. De asemenea, pentru cei care nu pot ajunge la acest curs, Banca Transilvania va transmite training-ul live, pe internet si va putea fi urmarit pe site-ul CIR.

Amelia Creþu, Agency Relationship Manager - Google AdWords Romania si Andrew Pozniak, Specialist Piete Emergente - Google le vor vorbi participantilor despre Google AdWords si despre publicitatea online. De asemenea, reprezentantii Google AdWords ii vor consilia pe cei prezenti cu privire la modalitatea de a avea campanii eficiente, in favoarea unei prezente cat mai active, in mediul online, a firmelor pe care le reprezinta.

Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania, are peste 11.000 de membri si ofera suport, consultanta financiar-bancara si pentru accesarea fondurilor structurale, precum si un program de networking adresat persoanelor din mediul de afaceri.

Banca Transilvania si Google au initiat in luna iulie a acestui an un parteneriat, prin lansarea campaniei co-branded “Prietenul Google”, un proiect de marketing in premiera pe piata din Romania. Pe langa posibilitatea companiilor de a se promova prin Google AdWords, BT sustine antreprenorii sa-si construiasca, gratuit, un site gazduit de banca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri