Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un pachet de produse si servicii dedicat asociatiilor religioane, fundatiilor si ONG-urilor, denumit Pachetul Comunitate BCR. Institutia de credit precizeaza ca numarul potentialilor beneficiari ai acestui pachet se ridica la peste 20.000 de asociatii si fundatii.
Pachetul beneficiaza de eliminarea unor comisioane percepute de banca, precum comisionul de administrare. Acest pachet este format dintr-un cont curent in lei, un card de debit in lei (BCR MasterCard Business sau BCR Visa Business Electron) si are inclus serviciul de efectuare de operatiuni prin Phone Banking si Internat Banking.

In cazul asociatiilor religioase, BCR acorda o reducere de 100% a comisioanelor percepute pentru operatiunile de depunere de numerar in contul curent inclus in pachet si pentru operatiunile de incasare in contul curent. Pentru fundatii si ONG-uri, banca aplica o eliminare a comisioanelor percepute pentru depunerea de numerar in contl curent, pentru operatiunile de incasare si pentru platile efectuate in sistem intrabancar.

Reteaua BCR cuprinde 657 de unitati, 2.082 de bancomate (ATM) si 16.571 de dispozitive instalate pentru plata cu cardul (POS).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Emagic: Daca vreti o schimbare in Romania, implicati-va!
Setari Cookie-uri