BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group (VIG) a inregistrat o crestere a profitul brut de 82% in primele noua luni, pana la 12,5 milioane lei (2,9 milioane euro), iar primele brute subscrise au avansat cu 40% fata de cele din perioada similara a anului trecut.

Primele brute subscrise inregistrate de BCR Asigurari de Viata au sporit la 168,4 milioane lei (39,8 milioane euro), fiind cu peste 40% mai mari decat cele afisate pentru acelasi interval al anului trecut.

"Inca de la infiintare, BCR Asigurari de Viata s-a pozitionat ca o companie bancassurance, iar rezultatele inregistrate in acest an constituie de fapt rodul celor trei ani in care am construit impreuna cu partenerul nostru BCR tot ceea ce inseamna activitate de bancassurance - procese,
operatiuni, produse, training", a declarat directorul general al BCR Asigurari de Viata VIG, Florina Vizinteanu (foto).

Ea a precizat ca performantele companiei realizate in aceasta perioada se datoreaza si unei bune distributii.

Seful BCR Asigurari de Viata a mai spus ca lansarea unor produse cu cerere foarte ridicata a condus la extinderea portofoliului de clienti, referindu-se la produsul index linked BCR Garant, precum si la unele asigurari traditionale de viata, cum este renta de studii pentru copii.

Pe piata romaneasca, Vienna Insurance Group detine companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig, Omniasig Asigurari de Viata si Asirom.

Piata de asigurari, stagnare la noua luni. Daunele au crescut cu 39%


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si