Banca Romaneasca a modificat ratele de dobanda de baza aferente creditelor de consum fara garantii si pentru imprumuturile cu garantii imobiliare, in concordanta cu evolutia indicilor de referinta EURIBOR, ROBOR si LIBOR.
Pentru creditele de consum in lei, Banca Romaneasca a redus dobanda de baza la 11,38%, de la 11,77%, iar pentru imprumuturile in euro, noua dobanda de baza valabila este de 3,642% (in scadere de la 5,1%). De asemenea, banca a redus dobanda de baza si pentru creditele de consum acordate in franci elvetieni, nivelul acesteia coborand la 3,5385%, de la 4,4158%.

Noile rate de dobanda de baza sunt valabile atat pentru creditele in sold, cat si pentru cele incheiate dupa data de 25 noiembrie 2009. In urma acestor reduceri ale dobanzilor de baza, ratele aferente creditelor contractate de la Banca Romaneasca in lei, euro si franci elvetieni scad cu pana la 3%, 16%, respectiv 10%.

„Banca Romaneasca a modificat ratele dobanzii de baza oferite pentru creditele de consum garantate si negarantate, conform strategiei sale de a le adapta trimestrial pe baza evolutiei indicilor de referinta EURIBOR, ROBOR si LIBOR. In acest context, clientii nostri vor beneficia de reducerea ratelor lunare aferente creditelor de consum contractate”, a declarat Lakis Couninis (foto), director executiv al diviziei de retail din cadrul Bancii Romanesti.

Banca mai adauga la dobanzile de baza si marjele fixe diferentiate in functie de tipul de produs si stipulate in contractele de credit.

Recent, Banca Romanieasca a decis si reducerea salariului minim solicitat unui client pentru programul Prima Casa cu aproximativ 450 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri